PAUL ROBEERST

 

paulieHallo, mijn naam is Paul Robeerst (1981). Vanaf mijn 15e levensjaar beoefen ik TaiJi. Ik heb het geluk gehad om in mijn leven een paar authentieke TaiJi Meesters te ontmoeten. Graag wil ik hun kennis doorgeven en mijn passie met jou delen.

Persoonlijk ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in zingeving van het leven en de zoektocht naar waarheid. Na het behalen van twee Masters op de Technische Universiteit Eindhoven vond ik, in deze intellectuele wereld, geen volledige antwoorden. Ik heb er wel een kritische blik en een flink stuk verstand aan overgehouden. Om mijn passie van informatieoverdracht te bevredigen geef ik dan ook parttime wiskundeles op havo/vwo-niveau.

Naast deze carrière kan ik mij gelukkig prijzen met allerlei goede meesters en vrienden om mij heen die kennis bezitten op allerlei esoterische kennisgebieden. Zeker na het ontmoeten van de reeds overleden dr. Shen Hungxun is mijn inzicht en enthousiasme op dit gebied met sprongen vooruit gegaan. Gaandeweg ben ik tot het inzicht gekomen dat mijn pad van ontwikkeling een holistische aanpak vereist. Daarnaast is mijn enthousiasme voor verdedigingskunsten en partnerwerk altijd een motiverende factor geweest.

Sinds kort heeft mijn huidige meester Shen Zhengyu (zoon dr. Shen Hongxun) mij gevraagd in zijn voetstappen te treden en de kennis van dit systeem met de wereld te delen. Dat heeft mij doen (her)besluiten om het wakkere deel van mijn leven aan TaiJi te wijden. Ik ben nu ook trots en verheugd dat ik deze mooie kennis samen met mijn vrouw Alison de wereld mag uitdragen onder de naam Monkeyturtle.  

ALISON MENZIES

 

alison_greyHallo, mijn naam is Alison Menzies (1975). Sinds 23 jarige leeftijd besloot ik, vanwege mijn hectische Londen life-style, mijn gezondheid in eigen handen te nemen. Naast mijn werk als webdesigner begon ik mij te verdiepen en kwalificeren voor een grote verscheidenheid aan lichaamswerk zoals Chinese Energetics, Massage, Meridian Reflexology, Energy Medicine, Energy Psychology (EFT), Aromatherapy en Macrobiotic nutrition.

Op 33 jarige leeftijd had ik genoeg van de London life-style en verhuisde ik terug naar mijn geboortestad Bristol. En daar had het geluk kennis te maken met het authentiek Tai Chi systeem van Grootmeester Dr. Shen Hongxun. Bij Tai Chi ontdekte ik een heel ander niveau van self-empowerment en self-healing die ik bij de andere systemen niet ben tegengekomen. Ik ben door toegewijd trainen zelfs de chronische ‘bocht’ in mijn nek, ontstaan door overmatig computergebruik, kwijtgeraakt! Iets wat ik voorheen niet voor mogelijk hield.

Tegenwoordig train ik nog even enthousiast en intensief met mijn man Paul en Meester Shen Zhengyu (zoon Dr. Shen Hongxun). En vind ik het fantastisch om samen met mijn man Paul (die ik ontmoet heb in een van Dr Shen’s workshops) deze mooi informatie met andere te mogen delen. Het was ook altijd een van mijn dromen om samen met mijn partner inspirerend werk te doen. Nu sinds Monkeyturtle is die droom uitgekomen!

Ik heb ook altijd een diepe passie voor dansen en beweging gehad! Flamenco, Salsa, 5 Rhythms, Biodanza, Contact Improvisation en Ecstatic Dance, ik kon er geen genoeg van krijgen. Daarom vind ik het fantastisch om een van de medeoprichters van Tai Chi Dance te zijn. Tai Chi Dance brengt de krachtige principes van Tai Chi samen met de vrijheid en fluïditeit van dansen! Precies op mijn lijf geschreven.

In 2013 ben ik afgestudeerd als Consciousness Coach. Hierdoor bezit ik een inspirerende manier van didactiek en communicatie tijdens en buiten de les. Daarnaast in 2020 ben ik als acupuncturist afgestudeerd. Soms hebben mensen iets meer individuele steun dan ik in een les kan aanbieden. Nu zijn individuele acupunctuur behandeling met persoonlijke energetische oefeningen beschikbaar. Altijd gericht op jouw unieke behoeften. Zie www.MTNeedle.nl voor meer informatie, of een afspraak in te plannen. 

Ochtendlessen:

Gemeenschapshuis Genderdal
Boccherinilaan 6
5653 HE Eindhoven
kijk map

Avondlessen:

BS Strijp Dorp
Apeldoornstraat 1
5651 EN Eindhoven
kijk map

Contact

info@monkeyturtle.nl

Paul: +31 612830067
Alison: +31 642177602

Monkeyturtle © 2024 School of Self Awareness and Development